Proteinbar före och efter träningen ,fullproppad med frön.
8 färska dadlar
1,5 dl aprikoser
2-3 msk kokosolja
2 dl havregryn
1,5 dl pumpakärnor
0,5 dl solrosfrön
1,2 dl kokosflingor
50 g mörk choklad 70 %
2 msk honung
2 msk Macapulver
1. Mixa dadlar och aprikoser tillsammans med kokosoljan till en slät smet.
2. Rosta havregryn, pumpafrön, solrosfrön och kokosflingor i en het stekpanna tills de fått lite färg.
3. Blanda i finhackad mörk choklad. Smaka av med honungen.
4. Rör samman med smeten i en skål. Forma smeten till en rektangel på ett bakplåtspapper, ca 1-2 cm hög.
5. Ställ kallt i ett par timmar, skär i lagom bitar. Hittade bland sparade biofoodrecept. Ändrat lite till så som passar mig.