Näringstäthet

Låt din mat vara din medicin och din medicin vara din mat! citat från Hippocrates

Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med produkten. Alla  produkter testas regelbundet av Biochemical Institute of the renowned German Sporting University i Cologne, vilket ger en hög produktsäkerhet och garanterar att produkterna är helt dopingfria.

Ett axplock elitidrottare som använder produkten:

  • Maria Höfl-Riesch – Alpin
  • Caroline Wozniacki – Tennis
  • Katja Karjalainen – ParaDressyr
  • Schweiziska handbollslandslaget
  • Tobias Angerer – Längdskidor

Nyfiken på hur just du kan öka ditt välbefinnande och vad denna produkt kan göra för dig? Kontakta mig😊

Produkten är ett unikt näringstillskott som går direkt ut i cellerna .  Detta cellenergikoncept förser alla kroppens ungefär 70 miljarder celler med det de behöver för att producera energi.  Detta räknas som mat, då det ger kroppen näring. En anledning till att vi behöver tillföra kroppen extra näring är att näringsinnehållet i vår mat minskat dramatiskt under de senaste 20 åren.

Konceptet  har utvecklats av ett tyskt företag  och är ett unikt koncept för kroppens upptag av näring. Det gör att näringsämnena transporteras och tas upp optimalt av kroppen. Genom detta transportkoncept uppstår en bättre biotillgänglighet. Företaget har patent på detta koncept.

 

 

1 thought on “Näringstäthet

  1. hej Tora, hoppas du har detoxat, hittat bra metoder som passar dig. Just nu har vi en grupp via zoom som kör detox och viktkonceptet. ha en fin dag. Margot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
= 3 + 5