Aktuellt

Nu har vi fysiska träffar och jag går in på djupet om hur vi ska hålla oss friska. Kompetenshöjning i egenvård. Zoom 11/1 20.00 viktkonceptet , kontakta mig så skickar jag länken.

Välkommen på hälsoträff med näring i fokus! Söndag 21/1 kl 16,30 Trädgårdstorget 6 Linköping

Ni som behöver näring med power för bättre sömn, vardagsenergi , prestation och snabbare återhämtning. PM/E-post så hjälper jag dig.

gunnleif efter 28 dagar .2 Vi tar upp hur vi hittar formen efter dagar/helger/semester med lite för mycket av det goda
Viktkonceptet , innefattar 28 dagars specialdiet och näringstillskott för att hålla igång förbränningen och inte få näringsbrister.

På bilderna ser du Gunnleif 60+ som gick ner 10,3kg på 28 dagar med viktkonceptet .

vill du ha en privat hälsopresentation? maila eller ring så ordnar vi det. Vi har även online. du får då en länk så du kan lyssna hemma i lugn och ro.

Lär dig tillaga näringstät mat, självläkning, träning mm.

Juice me up!

September 2014 så startade jag  Linköpings största hälsojuice vecka – och inrättar en tradition som jag har tänkt ska återkomma en gång varje höst.. Ta chansen att tillsammans med andra hälsointresserade Linköpingsbor under en vecka dricka enbart hälsojuicer och rena din kropp och ladda in ny grön energi. Veckan startar med en uppstartsmöte och varje dag får du nya recept, personlig coachning och mycket mer. Gröna drinkar och hälsojuicer är det perfekta sättet att ladda om kroppens batterier och efter denna vecka garanterar jag att du har minskat midjemåttet, laddad in fullt med hälsosam grön energi i alla celler och renat kroppens system.

Hälsosresa i april till Sianji Bodrum, intresserad? kontakta oss.

pool_3

Hippocrates Health Institute!

När du vill göra en total förvandling!

Hösten  den 16/11 till 6/12 2014 var jag “resevärdinna” på en hälsoresa med Hippocrates. Januari  2016 30/1-20/2 bar det av igen till världens främsta Hälsoinstitut och Spa-anläggningar.   läs mer om resan och innehållet här

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
= 5 + 7