Aktuellt

Här ser du lite vad som var aktuellt 2018 och nya datum för 2019 kommer snart.

3D HIFU ERBJUDANDE!

gunnleif efter 28 dagar .2 GunnleifHär hittar du aktuella erbjudanden och information från mig.

 

 

 

 

Detox14 programmet innefattar 28 dagars specialdiet och näringstillskott för att hålla igång förbränningen och inte få näringsbrister.

På bilderna ser du Gunnleif 60+ som gick ner 10,3kg på 28 dagars detox14 viktkonceptet . Vill du veta mer så är du välkommen på en presentation 19/6 18:30 plats: Bergqvist massage och friskvård Roxviksgatan 8A Linköping, boka plats då det är begränsat antal.

vill du ha en privat hälsopresentation? maila eller ring så ordnar vi det.

Lär dig tillaga näringstät mat, självläkning, träning mm.

Juice me up!

Mellan den 7 till den 14 september 2014 så startade jag  Linköpings största hälsojuice vecka – och inrättar en tradition som jag har tänkt ska återkomma en gång varje höst.. Ta chansen att tillsammans med andra hälsointresserade Linköpingsbor under en vecka dricka enbart hälsojuicer och rena din kropp och ladda in ny grön energi. Veckan startar med en uppstartsmöte och varje dag får du nya recept, personlig coachning och mycket mer. Gröna drinkar och hälsojuicer är det perfekta sättet att ladda om kroppens batterier och efter denna vecka garanterar jag att du har minskat midjemåttet, laddad in fullt med hälsosam grön energi i alla celler och renat kroppens system.

pool_3Hippocrates Health Institute!

När du vill göra en total förvandling!

Hösten  den 16/11 till 6/12 2014 var jag “resevärdinna” på en hälsoresa med Hippocrates. Januari  2016 30/1-20/2 bar det av igen till världens främsta Hälsoinstitut och Spa-anläggningar. Vill du följa med nästa gång? beräknat mitten av januari 2017 efter all julmat och nyårsfirande.  läs mer om resan och innehållet här

 

IMG_2042NERJA RESA

Nu är det paus med Nerja resor ett tag framöver.  Läs mer om Nerja här.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
= 5 + 1