Masesgården

När du kommer till Masesgården är det för att du vill något mer med dig själv än att bara få en trevlig semestervecka eller helg. Det kan vara för att komma igång med nya bättre vanor när det gäller mat och motion. Eller för att komma ner i varv och hämta nya krafter. Eller helt enkelt för att du vet hur bra du mår när du tar hand om dig själv.

God och grön mat. Vi serverar vegetarisk mat som får dig att må bra. Härliga buffeér med varma och kalla grönsaksrätter, frukter och bär. Du kan också lyssna på föredrag om viktminskning och matens betydelse för hälsan.

Flera motionspass om dagen, anpassade för alla åldrar och nivåer. Var med på så många du vill, t ex yoga, vattengympa, qigong och stavgång med pulsträning.

Egen tid. Vi kan erbjuda det du saknar i vardagen. Lugn och ro. Tid att tänka och bara vara. Välkommen till vår vackra Dalagård som har varit hälsohem i 40 år.

Med mig som din personliga tränare och coach kan du resa till Masesgården och specialdesigna din hälsoresa. Jag har återkommande kurser på Masesgården och ordnar gemensamma avresor från Östgöta regionen. Hittills har det varit nästan varje månad. För bokning kontakta Masesgården direkt.