Detox Vår-Sommar- och höstretreat

” Om du ska ha livskraft i din kropp, måste du ha livskraft i din mat”

Madfitness kan erbjuda en rivstart på våren, sommaren och hösten med detox retreat. Välkommen att boka dig på självläkningskurs 2020. kommer finnas endags- helg- och veckokurser.

För intresseanmälan och bokning av detoxdagar kontakta mig.

Unna dig en detoxkur som rensar ut allt som vårt mindre bra leverne efterlämnat. En skön kick som gör dig pigg, fräsch och redo för livets utmaningar. Troligen också ett eller två kilo lättare.

 

Vad är en detox
Att detoxa innebär att du renar kroppen från de gifter och slaggprodukter som kontinuerligt ansamlas. Det är inget nytt påhitt —  att rena kroppen har en lång tradition inom många kulturer och religioner. Gifter och slaggprodukter utsöndras normalt genom tarmar, njurarna, lungorna och huden. Då kroppen inte har kapacitet att göra sig av med allt på grund av överbelastning lagras de, och då framförallt, i bindväven och levern.

Därför ska du detoxa
Exponeringen för skadliga ämnen är idag större än någonsin. Av de 100 000 kemikalier som vi finner på den europeiska marknaden tillverkas en tredjedel av dessa i tonvis. Vi springer dagligen på dessa kemikalier i våra hygienprodukter, kläder, plastlådor och flaskor som vi äter och dricker ur och för att inte tala om i den besprutade mat vi äter. Maten vi äter är inte bara besprutad, full med konserveringsmedel och färgämnen — vi äter många gånger dessutom fel mat, med mättat fett och socker samt för mycket mat. Våra organ är överbelastade och behöver hjälp för att bli av med allt skräp som lagras i våra kroppar.

Sommar retreat är en detox, raw food och självläkningsvecka där du startar morgonen med en basande dryck för att sedan bege dig ut  och träna. Efter träningen samlas vi för en härlig frukost bestående av raw food. Jag varvar hälsa/föredrag  med personliga analyser och tester. Hela dagen består av träning. Lunch är självklart raw food men även annan nyttig mat och du får med dig middagsmaten (raw food) hem. Så fortsätter det i dagarna . En vecka kan vara Ca 40 timmar aktivitet. Träning. Matlagning . Föreläsning och test/analys.

Kurs med mat, behandlingar, aktiviteter mm. För garanterad plats boka redan nu! finns endags- helg- och veckokurser.  Se även datum för helg och dagkurser under aktuellt.  Datum kommer inom kort. Skicka gärna intresseanmälan.

Dag Schema exempel 1 vecka