Näring till cellerna

 

Bli Medlem Här >>

Om du ska välja ett tillskott, välj ett väldokumenterat och beprövat kosttillskott!

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat.

Kosttillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.

Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med FitLine.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalité och renhet i våra produkter.

Om Fitline & Sport

I både hobby- och elitsport kan FitLine hjälpa dig att prestera på topp varje dag. De förser dig inte bara med optimal näringsförsörjning utan de är dessutom helt säkra att använda.

Alla FitLine produkter testas regelbundet av Biokemiska institutet vid det berömda Tyska Sportuniversitetet i Köln. Du kan läsa mer om detta i den så kallade “Kölner Liste” (Cologne List) från Olympic Office i Rhine, Tyskland. Produktsäkerheten och att en produkt är helt dopingfri är väldigt viktigt för både proffesionella idrottsmän och hobbyidrottare. Detta är varför vi agerar otroligt ansvarstagande vad gäller säkerheten.

Vi har arbetat väldigt nära och tryggt med olika idrottsförbund, landslag och idrottare i världsklass under många år. Bland våra samarbetspartners hittar du det Tyska och Österrikiska Skidförbundet (DSV och ÖSV), Tyska Ishockeyförbundet (DEB), Tyska Cykelförbundet (BDR) och det Tyska Nordic Waling-förbundet (DNV). Kvalitén på våra sportprodukter och dess exemplariska stöd i elitsport har också lett till att Österrikes Sporthjälp rekommenderar våra produkter till nästan 500 idrottare.

Även skönhet –  Beautyline

I BeautyLine serien erbjuder vi dig en rad olika högkvalitativa kosmetikprodukter som är perfekt anpassade för din hy. Naturliga ingredienser försäkrar oss om högsta möjliga dermatologiska tolerans och varsamma tillverkningsmetoder garanterar högsta möjliga renhet och kvalité. Din hud blir slätare, fina linjer och rynkor slätas märkbart ut. Vår rengöring innehåller ett anti-agingsystem som hjälper dig att hålla din hy ung och frisk upp i en hög ålder.

Närings Transport Konceptet (NTC®) transporterar alltid näringsämnena till de djupaste hudlagren där de når direkt in i cellerna. Våra produkter uppfyller allt du förväntar dig av en bra rengöring, vård och anti-aging och du kommer känna hur din hud slappnar av och regenererar sig. Över 20 års erfarenhet av högkvalitativa kosmetiska produkter garanterar det.

 

Filmer:

My 3 Home Exercises – try 3-5 sets

try my 3 new home exercises and perform about 3-5 sets Thanks for the support PM-International PM-International USA#fitline #coachmario #mruniverse

Publicerat av WORLD PRO fitness Fredag 19 januari 2018

Shape Challenge

Publicerat av Shape Challenge with Rolf Sorg Tisdag 6 februari 2018