Kund recensioner

Jag får ofta mail från mina kunder som berättar med egna ord om sin upplevelser när det gäller mina tjänster och produkter. Jag har valt att dela med mig av ett litet urval här så du med egna ögon kan få ta del av deras berättelse och erfarenheter.

 

Hej Margot!

Va roligt att få dela med oss av vår story 💗

Roger blev 2004 oprovocerat misshandlad och fick 6 hjärnblödningar och en skallbasfraktur. Han behandlades på 3 olika specialistsjukhus i 506 dagar. Han svävade mellan liv och död, han visste inte vad salt och peppar var, han kunde inte säga namnen på sin systers barn. Han hade stora närminnessvårigheter, afasi och extrem hjärntrötthet. Roger medicinerades med starka mediciner i högsta dosering för att överhuvudtaget orka vara vaken en hel dag.

Han återhämtade sig sakta men kommer aldrig tillbaka till ett vanligt liv.

Efter att ha kämpat i 13 år med att få bli lite piggare fick vi kontakt med Margot a Deild som rekommenderade näring till oss, något som vi aldrig förut hört talas om. Inom några veckor efter att han började med näring upplevde han att han fick en klarare blick, mer syre till hjärnan och var inte riktigt lika trött.

Roger fick hoppet tillbaka över att få leva med lite mer energi.

Efter ett tag bestämde han sig i samråd med sin läkare för att successivt minska på 2 av sina mediciner. Den tyngsta uppåttjacks medicinen och sömntabletterna. Under 2 månader upplevde han klåda, rastlöshet och abstinens. Men han klarade det! Roger kommer aldrig tillbaka till ett normalt liv och kämpar dagligen med sin hjärntrötthet men utan näringen skulle det vara mycket jobbigare.

Gustav:

Föddes med Klippelfeil Syndrom bla missbildningar i skelettet och tarmproblem. Han har genomgått många operationer och har sondmatats i 7 år med extra näring för att växa. Han var väldigt infektionskänslig och klarade inte att hantera en vanlig förkylning utan penicillin.

Precis som sin pappa provade vi att ge honom näring och idag är han starkare och friskare än vi någonsin kunnat ana. På ett år har han visat en fantastisk utveckling och med hjälp av näringstäthet och kostomläggning har även han lyckats sänka sina doser på sina mediciner.

/Susanne Björkegren Karlstad

Hej Margot! Jag vill bara berätta i sammanhanget att jag nu har tagit näringen i 10 dagar och mår som makalöst bra. Jag har varit trött så länge, ja så länge att jag glömt hur pigg och energifylld jag kunde vara.Jag är mitt gamla jag igen! Fylld av energi, pigg och glad!

Jag kommer beställa mer, till mina nära och kära. Här skall vi bli vårt rätta jag, allihopa! Fantastiskt fint hotell. Blir det gruppresor dig? Bamsekram till dig från mig!

/Lena Hyll Carlsson

Hej Margot!
Jag är hemma igen efter en fantastiks resa till Indien.
Visst är jag lite jetlaggad, men det brukar vara mycket värre.
Alltså ställer jag mitt välmående till power-drinken!
Såååååå makalöst bra! /Lena Hyll Carlsson

“Herregud sådan energi jag fått. Jag har ätit i 3 dagar. Började under min influensatid. Jag har städat skåp, tvättat, huset har blivit rejält mycket finare. Jättebra. Så här vill jag ha det energimässsigt. Kram Carola Gehrke”

1 thought on “Kund recensioner

 1. Hej Margot

  Vilka FANTASTISKA produkter FitLine är, märkte resultat efter några dagar och satte rekord på min cykelträning inomhus.
  Aktivicer är en otrolig produkt, fullt focus och man blir starkare.
  I helgen boostade jag min fru morgondrink med 3 skorpor av Activiser. Frågade henne på kvällen om hon kännt sig pigg, och hon var fortfarande det på kvällen utan siesta.
  Där ser man, RIKTIGT BRA produkter FitLine.
  Tycker faktiskt synd om de som aldrig kommer attprova detta undermedel.

  Mvh Putte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
= 5 + 9