Hälsotips

Hälsotips

 

På den här sidan kommer jag dela med mig av mina allra bästa hälsotips och recept. Håll utkik och gå in med jämna mellanrum för att få inspiration.Just för tillfället så har jag lagt allt under mat och näring. Du hittar recept under receptarkiv.

titta gärna in på min nya sida på facebook Madfitness Hälsosidan

Nyhet! Unikt egenvårdsprogram.
Nu är det dags att ta tag i formen, hälsan och göra slag i saken. Boka tid för start så fort det går. Nu är rätta tiden för att göra en radikal viktförändring, nollställa kroppen, bort från socker, gluten, raffinerade produkter mm. Viktgruppen har nått enastående resultat och bilder ser ni bl a under aktuellt. Resultatet efter 28 dagar! Vilka resultat säger jag bara!!

håll dig i form året runt…vill du bli coachad och få hjälp till en slankare kropp?

kontakta mig så får du hjälp hur du kommer igång. samt nu kanske det är dags att göra en storstädning av kroppen, utrensning , torrborstning, borsta mellan tänderna och var noga med munhygienen. Hör av dig om du vill bli coachad till bättre hälsa,vikt etc. eller följa med till Hippocrates Health Institute i Florida. Polen , kur-hälsoresa Pod Tezniami är fullbokad nu i september. Nästa resa April -18

Håll formen! gör 25 st benböj varje dag, situps och variera dem så du inte bara kör crunches, armhävning några st, stretching så du håller dig smidig. Öka på med ett par st efter en vecka, ytterligare några st efter två veckor osv.

Håll koll på din mathållning, hur mycket vätska du får i dig samt träningen! sätt den på kylskåpet och håll den igång!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
= 5 + 7