Juice me up

JUICE ME UP
  Följ med mig under en hälsovecka där vi tillsammans boostar kroppen och själen genom att dricka näringstäta juicer och träna tillsammans.  Jag kommer coacha dig till större kunskap om kroppens hälsa och välmående och efter denna vecka lovar jag att midjemåttet minskat och du fått in ny grön energi och laddat om hela kroppen. Vi kommer även att träna gemensamt.

images-4Varför?
Har du någonsin funderat på att du vill göra en förändring som ska kunna vara varaktig för att uppnå hälsa men att det ofta är svårt och krångligt? Då är detta ett alternativ där du lär dig göra gröna juicer och drinkar. Du får lära känna olika smaker, komma in i ett annat sätt att mentalt tänka kring mat och dryck. Vi använder inga onaturliga tillsatser  – alla juicer görs på fräscha grönsaker och frukt. En annan effekt är att detta går direkt ut som näring i kroppen, du avlastar tarmsystemet från allt konstgjort och kroppen får en riktig vitamin boost. Under denna vecka får du helt enkelt rikligt med energi och tid över.

Det du behöver ha hemma är en råsaft centrifug samt  en blender.

bild (3)Upplägg
Vi träffas på en central plats i staden och jag kommer ge dig genomgående information om vad veckan innebär, vad du kan förvänta dig dag för dag osv. Du kommer också där få inköpslista och recept. Varje dag får du sedan coachande mail och tips och råd av mig. Allt för att du ska lyckas med din juicesatsning.

En typisk dag tar du en värmande morgondryck ex citronvatten och ingefära när du vaknar. Klockan 08 är det dags för dagens första näringsdryck sedan följer en dryck kl 11, 14,17 och 20. Kvällen avslutas med en lugnande kvällsdrink. Jag kommer vara tillgänglig för dig för råd och stöd hela veckan. Vi har gruppträff måndag och söndag. Hela gruppen kommer dessutom att tillhöra en sluten Facebook sida så att vi också där kan ge varandra stöd och dela upplevelser.

Ett exempel på vad en av hälsojuicerna kan innehålla är äpple/ananas/selleri/lime/avokado/spirulina/lactobaciller.

Anmälan gör du direkt till mig 0708-567368 alt margot@madfitness.se. När du anmält dig blir du direkt inbjuden till den slutna facebookgruppen och jag skickar ut en förberedande information. Nästa juicegrupp blir i augusti 2020

 

 

1 thought on “Juice me up

  1. Hej Sandra vill bara kolla hur det har gått med träningen under åren. Jag brukar inte maila från min hemsida och är dålig på att läsa mailen tyvärr. Så jag hoppas att 2020 har varit bra trots allt konstigt och annorlunda som det har varit. Hör gärna av dig på sms eller messenger. Ha en fin dag. Margot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
= 3 + 3