Hälsoresan Nerja

Camp Nerja/Wellnessresa till Spanien – Veckan kan vara starten till att göra förändringar i ditt liv. Mitt mål är att inspirera dig och motivera till en livsstilsförändring.

 

just nu – paus med resor till Nerja. Men titta gärna vidare, vi har andra resmål.

Margot á Deild Fitness erbjuder den extra ordinära resan där du får ut maximalt av din vecka vad gäller sol, träning, kunskap om kroppen samt det lilla extra. . Då det är begränsat antal får man den individanpassade resan och supporten. Vi bor på hotell Nerja  Luna.

På din vistelse i Nerja så startar vi med jogging eller morgonpromenad och sedan yoga vid soluppgången varje morgon. sedan under dagen fyller vi på med tränings som,  Pilates, Core, Styrkepass, Chiboll, Cirkelträning, Stretching, Soma Move.

Vi har promenader och utflykter, föreläsning i hälsa och näringsmedicin samt testar Raw food. Spaniens ljumma kvällar inbjuder till poolparty och gröna hälsodrinkar.

Om boendet
Lägenhetshotellet Nerja Luna ligger i Nerjas charmiga äldre stadsdel med många mysiga barer och restauranger runt omkring, bara 5 minuters promenad till Balcón de Europa och havet. Attraktiv och utmärkande byggnad med svenska ägare. Nerja Luna ligger nära shoppinggatan med endast 600 meter till närmsta strand.

Veckan är full av aktiviteter och du kan välja på en mängd olika pass eller bara ”vara” Yoga,pilates, core,styrka,dans,jogging, chiboll,cirkelträning,föreläsning hälsa och näringsmedicin, nyheter inom kost som ex raw food.

 

Camp Nerja är en hälso- och träningsresa till den vackra byn Nerja- ett litet paradis på Spanska solkusten. Nerja ligger ca 50 km öster om staden Malaga på spanska solkusten. En wellnessresa till Nerja innebär en sagolik upplevelse och en chans för dig att hämta nya krafter. Under veckan erbjuds många aktiviteter.

——————————————————————————————————————-

Kontakta oss vid intresse eller för mer information om Hälsoresan Nerja!