Träning

Alla har vi 15 minuter!

Den bästa träningen är den som blir av. Avsätt minimun 15 minuter varje dag. Det tiden har vi alla. För extra inspiration och stöd kan du prenumerera på bra tidningar som har träningsuppslag. Det finns även bra övningsprogram med illustrationer och de visar vilken muskel du aktiverar osv . Detta är något jag har till mina deltagare så de kan träna hemma. Då har man inget inget att skylla på.

Inget är väl så skönt som morgonträning? Ute i friska luften på morgonen, använda en bänk eller staket för dips, armhävningar, stretching mm. Benböj 25 st, 10 dips, osv osv

Träna kondition för att stärka ditt hjärta. Träna koordination för att hålla hjärnan vital.

Träna styrka för att ha snygg form och bättre förbränning. Träna rörlighet för att känna dig ung och smidig.

Hitta 15 minuter i din almanacka. Skriv in varje kväll när du går och lägger dig vad du ska göra nästa dag. Det ska vara noterat i almanackan.

Tänk på att magen utgör ca 40% av ryggens stabilitet så det är viktigt att träna coreövningar, såsom plankan, sneda situps etc. Använd gärna en pilatesboll för att få med flera muskler i samma övning. Viktigt att hjärnan är med!

Allsidig träning (pilatesbollar, qibollar, exertubes, hantlar och matta) måndagar 19:00 Fontänen Linköping, vill du vara med? kontakta mig