Nyheter

Welnnesresa till Bodrum Turkiet

Efter 30 år i Fitnessbranschen kan jag nu kombinera min erfarenhet och mina kunskaper i ett helt unikt resekoncept som för samman det senaste inom näringsteori, näringslära, förebyggande och främjande livsstil med fysisk träning och mindfullness. Nästa resa går den 7/4 till 14/4 2015. I priset ingår alla träning, all mat, boende enligt önskemål och mina tjänster som hälsoreseledare. Tveka inte utan boka nu! Fåtal platser kvar.

webshop

Jag har under åren fått många förfrågningar på de produkter jag har med mig i mina uppdrag och nu är den äntligen här – Madfitness Webshop. Du är varmt välkommen till Webvital – Sveriges bredaste urval av högkvalitativa kosttillskott. Dessa är produkter som ligger helt i linje med den näringslära jag står bakom och lär ut. Du kan få personligt skräddarsytt stöd i vad du ska välja genom att kontakta mig. Alla produkter levereras smidigt hem direkt i din brevlåda. Har även andra högkvalitativa produkter där du även kan få en referens för dess effekt.

Affärside

Margot a Deild Fitness AB riktar sig till dig som har en nyckelroll i samhälle, tidsbrist, personlig skräddarsydd träning och coachning, hög kvalite, näringsmedicin, helhetskoncept kring träning, kost, mental kraft, avspänning, för att öka optimera kraften, energin. Tillsammans gör vi en individuell analys med bodyage test, hälsoanalys, kostanalys,livsstilsanalys och sedan ett personligt program där jag följer dig på din hälsoresa, inte bara tills du är i mål utan också en lång tid efter/uppföljning.

Frisk och vital så länge du lever.

Jag erbjuder träning i min privata PT Studio men kan även följa med till det fitness center du tillhör eller till din bostad. Jag har samarbete med Studio Fitness.

Att komma igång med träning.

Det är aldrig för sent att börja träna! Vi kan alltid förbättra vår fysiska status och få bättre hälsa genom att röra på oss mer.

Träning håller oss unga, ger bättre hälsa vi är friskare och piggare. Vi sover bättre, tål mera stress och mentala förmågan skärps. Kroppen tål felsteg vad gäller kosten och vi vill äta nyttigare när vi mår bättre. Träna för att bli äldre och leva livet fullt ut. Lev vital så länge du lever.