Hälsoresan Nerja

Wellnessresa till Nerja Spanien – Veckan kan vara starten till att göra förändringar i ditt liv. Mitt mål är att inspirera dig och motivera till bättre livsstil och ta din hälsa till en ny nivå! Camp Nerja 2013 - (för detaljerad information klicka) Nästa resa blir 9-16 april 2014 denna gång på Pepe Rico Hotell, hotellägenheter 2-3 personer med pentry, balkong. 1/2 pension, alla aktiviteter, transfer Nerja-Malaga ingår.

Margot á Deild Fitness erbjuder den extra ordinära resan där du får ut maximalt av din vecka vad gäller sol, träning, kunskap om kroppen samt det lilla extra. . Då det är begränsat antal får man den individanpassade resan och supporten. Vi är på två olika hotell beroende på tillgänglighet, här är bilder från ett av dem. Hotellet är modernt utrustat med t.ex. isolerfönster, jordade uttag, brandlarm, nödbelysning och wlan (trådlöst Internet) i hela hotellet. Det finns en gratis Internetstation i anslutning till receptionen och även en  IP-telefon med vilken ni ringer gratis till 40 länder.

 Rummen är fräscha dubbelrum med dusch/bad, toa, A/C, värme, TV, värdeskåp och liten balkong, en del med bidé. De tre rummen på bottenvåningen saknar balkong men är handikappanpassade utan trappor och trösklar och med breda dörröppningar. Då hotellet är hyrt enbart för vår grupp så blir det en familjär anda och vi pratar mycket hälsa vid måltider och vid poolen. Men man kan också dra sig undan för att ”bara vara”.

På din vistelse i Nerja så startar vi med jogging eller morgonpromenad och sedan yoga vid soluppgången varje morgon. sedan under dagen fyller vi på med tränings som,  Pilates, Core, Styrkepass, Chiboll, Cirkelträning, Aerobics, Stretching


Vi har promenader och utflykter, föreläsning i hälsa och näringsmedicin samt testar Raw food. Spaniens ljumma kvällar inbjuder till poolparty och gröna hälsodrinkar. Vi har frukostbuffé inkl i priset och köket/puben är i huset bottenvåning kommer vi laga flera raw food måltider tillsammans. På taket kommer jag dessutom arrangera raw food middag en kväll.

På hotellet finns också en möblerad takterrass med pool och såväl havsutsikt som vy mot den vackra och överväldigande bergskedjan. Skönt med pool om man inte orkar gå ner på stranden i värmen eller som avslutning på en utflykt eller arbetsdag. Förutom solstolar finns här även sittgrupper där man kan ha avskilda möten, ta ett glas vin i solnedgången och se ut över havet eller beundra bergen. I anslutning till sittgrupperna finns ett gratis utekök med diskbänk, kyl, micro och vattenkokare.

Veckan är full av aktiviteter och du kan välja på en mängd olika pass eller bara ”vara” Yoga,pilates, core,styrka,dans,jogging, chiboll,cirkelträning,föreläsning hälsa och näringsmedicin, nyheter inom kost som ex raw food.

 

 

Camp Nerja är en hälso- och träningsresa till den vackra byn Nerja- ett litet paradis på Spanska solkusten. Nerja ligger ca 50 km öster om staden Malaga på spanska solkusten. En wellnessresa till Nerja innebär en sagolik upplevelse och en chans för dig att hämta nya krafter. Under veckan erbjuds många aktiviteter. Betalning: Du får en faktura på hela beloppet och betalar 2000kr anmälningsavgift inom en vecka och slutlikvid senast den 1/3-2014

——————————————————————————————————————-

Kontakta oss vid intresse eller för mer information om Hälsoresan Nerja!